preskoči na sadržaj

Osnovna škola Čazma

Login
Tražilica
Škola za život

           Škola za život

 

     Uspostava sustava razvoja

 

      I naša škola sudjeluje

         u projektu Drvokod

 

Točno vrijeme ...

Brojač posjeta

 

web counter
 
 

 

https://volimbiologiju.weebly.com/

 

 

____________________________________

 

Web stranica za Prirodu i Biologiju

Učiteljica Ivana Moguš

 

 

PONUDE

 

 

 

Izdvojeni linkovi

Pravilo donjeg rublja

Sigurnost na Internetu

 

 

Face to face

« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Anketa
Jesi li zadovoljan/zadovoljna postignutim uspjehom na kraju školske godine?




Časopis Bug
Igre - Bug
23.04.2024. 21:55
Hakerski trikovi iz Super Marija za zaštitu softvera
Kako bi bolje razumjeli vrste pogrešaka koje iskorištavaju 'speedrunneri', istraživači su proučili četiri rane verzije igre

23.04.2024. 21:55
Krenulo testiranje Ashlandsa, novog i najzahtjevnijeg bioma u Valheimu
Ekipa Iron Gatea i dalje marljivo radi na nadogradnjama Valheima, što dokazuje i potpuno novo područje Ashlands koje je igračima dostupno za isprobavanje u testnoj izvedbi

Vijesti
Arhiva naših vijesti

 

 

 

 

 

 

 

Priloženi dokumenti:
Sukob interesa.pdf

Popis lektire

Eko kutak

Korisni sadržaji

 

 

 

 

 

 

Aktivnosti razredne nastave 2021./2022.
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obilježen Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje...
Autor: Anita Mikulandra, 21. 10. 2017.

Cijeli ovaj tjedan učenici 1. - 4. razreda OŠ Čazma na svim satovima obilježava Dane kruha uz priče, pjesme, igrokaze, likovne radove, a završna svečanost održana je 20. listopada. U predvorju škole napravljena je izložba raznih pekarskih proizvoda, kruha i kolača te jesenskih plodova. Učenici su u školu donijeli razna peciva i kolače koje su sa svojim učiteljicama blagovali. 1. razredi posjetili su pekarnicu u Čazmi i upoznali se sa postukom pravljenja kruha.

Nekoliko fotografija pogledajte pod opširnije, a sve u fotogaleriji...






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju